Tietosuojaseloste

Carbons Finland Oy rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/1999) 10 §

1 Rekisterinpitäjä

Carbons Finland Oy, Kalevankatu 6 A 14, 45100 Kouvola

2 Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Markku Suutari, 0500 551 954, markku.suutari@carbons.fi

3 Rekisterin nimi

Carbons Finland Oy:n markkinointiosoitteet

4 Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisterissä on yrityksittäin/yhteisöittäin nimi- ja sähköpostitietoja, ja näihin liittyen työpaikan osoitetietoja henkilöistä niillä toimialoilla, joiden liiketoiminnassa biohiilestä voi olla hyötyä. Henkilöille lähetetään sähköpostitse uutiskirjeitä, markkinointiesitteitä ja tuote-esitteitä.

5 Rekisterin tietosisältö

Toimialoittain ryhmiteltynä nimi ja sähköpostiosoite, lisäksi ei-kattavasti toiminimike ja työpaikan postiosoite.

6 Säännönmukaiset tietolähteet

Internetsivut, toimialan julkaisut ja julkistamat osoitetiedot, tapaamisissa annetut käyntikortit.

7 Rekisteröidyn oikeudet

Rekisterissä oleva henkilö voi milloin tahansa

  • tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot.
  • pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.
  • vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.
  • kieltää tietojen käyttämisen suoramarkkinointiin.
  • pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa.
  • peruuttaa suostumuksen, jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu suostumukseen.
  • vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.
  • tehdä tietosuojavaltuutetulle kantelun, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

Yhteydenotto tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle yhteyshenkilölle. Vastaamme kahden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin yhteydenottoihin.

8 Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja luovutetaan ulkopuolisille yhteistyökumppaneille, mikäli se on tarpeen markkinoinnin toteuttamiseksi, ja tällöinkin henkilötietolain edellytykset huomioiden.

9 Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Rekisterin tietoja säilytetään yhdysvaltalaisessa Google-palvelussa (lisätietoja tietoruvasta https://cloud.google.com/security/) ja verkkosivustojen käyttäjäseurannassa käytetään yhdysvaltalaista Google Analytics -ohjelmistoa (lisätietoja tietoturvasta https://www.google.com/analytics/learn/privacy.html?hl=fi). Sivustojen käyttöä koskevat tiedot välitetään Googlen palvelimille. Evästeillä kerätty käyttäjätieto on anonyymia. Verkkosivustojen käyttäjä voi estää evästeiden käytön selaimensa asetuksista.

Uutiskirjeviestinnässä käytetään yhdysvaltalaista MailChimp-sähköpostipalvelua. Henkilötiedot ovat kuitenkin suojattuna henkilötietolain edellyttämällä tavalla. Lisätietoja palvelun tietoturvasta http://mailchimp.com/about/security

10 Käsittelyn kesto

Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa. Uutiskirjeen vastaanottaja pääsee poistamaan itse tietonsa uutiskirjeessä olevan linkin kautta.

11 Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteriä käsittelevät Carbons Finland Oy:n työntekijät sekä markkinointia toteuttavat yritykset. Rekisteritiedot säilytetään luottamuksellisina salasanasuojatussa pilvipalvelussa.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 4.9.2019 alkaen.

Verkkokauppa

Carbons Finland Oy
Kalevankatu 6 as. 14
45100 Kouvola

0500551954
info@carbons.fi
carbons.fi/
2596483-4

Kauppa myy tuotteita kuluttajille, joiden toimitusosoite on Suomessa. Tuotteiden hinnat ovat sisältävät arvonlisäveron. 

Kauppa myy tuotteita yrityksille, joilla on suomalainen y-tunnus ja kuluttajille, joiden toimitusosoite on Suomessa. Tuotteiden hinnat ovat arvonlisäverottomia alv0%. 

Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Checkout Finland Oy (2196606-6). Lisätietoja maksupalvelusta löytyy tästä: https://www.checkout.fi/ehdot-...

Maksuvaihtoehtoina toimivat korttimaksu, verkkopankkimaksut sekä mobiilimaksutavat(Mobile Pay, Apple Pay, PIVO).

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Checkout Finland Oy:n ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt Carbons yleiset ehdot.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Carbons Finland Oy
Kalevankatu 6 as. 14
45100 Kouvola

0500551954
info@carbons.fi
carbons.fi/
2596483-4

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Rahdinkuljettajana toimii Posti Oyj. Kotiinkuljetuksesta veloitamme kotiinkuljetuslisän 4,50 €/toimituserä.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautusehdot

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Voitte käyttää myös tulostettavaa palautuslomakettamme, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seuraus- ta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.